Blog

Blogujeme hlavně o importech do e-shopů, dodavatelských feedech, ale také o cenotvorbě a o její automatizaci, ale dotkneme se i interních procesů e-shopů. Rádi pracujeme s aplikací Mergado a Pricing Fox, tak tu najdete i spoustu nestandardních návodů, jak tyto nástroje používáme k práci.

Specialista produktových integrací v e-commerce
💻Práce s Mergadem, úprava XML dat, nastavení automatické cenotvorby... HPP, benefity, kanceláře v centru Brna 🏢,Skvělý šéf a parťák v jednom 💜, čti inzerát!
17. 4. 2024Více >
Kdy je e-shopař připraven na zavedení automatické cenotvorby
Chcete si při nastavování cen na e-shopu ušetřit spoustu času, který můžete věnovat jiným důležitým činnostem? Vsaďte na automatickou cenotvorbu. Poradíme vám, na co se zaměřit předtím, než k automatizaci cenotvorby přistoupíte, abyste z ní vytěžili maximum.
18. 2. 2022Více >
Vše, co by měl každý e-shopař o automatické cenotvorbě vědět
Přemýšlíte nad automatickou cenotvorbou nebo s ní teprve začínáte a nevíte si rady? Připravili jsme si pro vás menší návod, díky kterému zjistíte, zda jste na aktivní cenotvorbu připraveni nebo se vyplatí ještě chvilku počkat.
17. 1. 2022Více >
Návod: Import nákladové ceny do Mergada ze Shoptetu
Proč importovat nákupní ceny do Mergada je jasné. Můžete s nimi pracovat v aktivní cenotvorbě produktů a nebo v biddingu. Připravili jsme si pro vás podrobný návod, jak na to.
10. 1. 2022Více >
Checklist: připravte své produkty na vánoční sezónu
Máte e-shop a chcete navýšit tržby? Vánoce jsou k tomu ten nejlepší čas. Kdy jindy by měly tržby stoupat nahoru, když ne o Vánocích. Pojďme se společně mrknout na to, jak docílit toho, abyste měli své produkty na vánoční shon připraveny.
10. 11. 2021Více >
Případovka: Napojení německého dodavatele na český e-shop s pneumatikami a rozšíření sortimentu o 25 %
Dostali jsme nabídku pracovat pro klienta, který má eshop se zaměřením na traktorové, zemědělské a nákladní pneumatiky, s tím, že by své portfolio rád rozšířil o dalšího dodavatele se speciálními pneumatikami.
14. 10. 2021Více >
Pozice byla obsazena - Python backend vývojář/ka v e-commerce, Brno
Hledáme do týmu parťáka (parťačku), který nám pomůže s vývojem backendu našich aplikací. Bude tvořit algoritmy, které zkrotí velká data, a nabídne rozhraní parťákovi, který programuje frontend. Tvou hlavní náplní bude vývoj produktu pro zpracování produktových dat e-shopů a jejich dodavatelů v rámci nově vzniklého týmu v naší skupině Profitak.
6. 9. 2021Více >
Importní a exportní formáty XML a CSV a jejich využití
Máte e-shop a potřebujete do něj nahrát desítky nebo stovky produktů. Jejich název, parametry, cenu, obrázek a spoustu dalších informací, které vaše zákazníky zajímají. Zadávat vše ručně produkt za produktem vám bude trvat celou věčnost.
3. 9. 2021Více >
Cenotvorba: Jak nastavit cenu produktů, aby vám přinášela zisk
Stanovit správnou cenu produktu může být občas skutečným oříškem jak pro začínající, tak i pro ostřílené podnikatele. Nikdo totiž nechce své produkty prodávat pod cenou. Připravili jsme si článek, ve kterém vám představíme cenové strategie.
27. 8. 2021Více >
3, 2, 1.. začínáme!
Na začátku února 2021 jsme odstartovali. Společnost Rigoro technologies, s.r.o. zahájila činnost a bude e-shopům pomáhat s napojením datových toků - zejména s daty o zboží od dodavatelů. V článku se taky dozvíte, na co se můžete těšit a jaké jsou naše vize do budoucna.
1. 2. 2021Více >